Möten på Hotell Pilen i Umeå, hitta information, bilder och priser på våra konferens och mötesmöjligheter . Vi har även en relaxavdelning för grupper såväl privata som företag.

Möte & Events

 

Konferens

Om ni är en grupp som söker efter en ostörd och kreativ plats att mötas eller sammanträda på erbjuder vi en trevlig konferenslokal för grupper upp till tolv personer. Vi utrustar alltid lokalen efter era behov och önskemål. Vi välkomnar såväl hotellgäster som gäster utifrån till vår konferenslokal.

Prisexempel:

299 :- för heldagskonferens om ni bokar 8 personer eller fler under juli och augusti.

Heldagskonferens inkl lunch samt för- och eftermiddagsfika från, 299 kronor exkl. moms

Halvdagskonferens inkl lunch samt för- eller eftermiddagsfika, från 249 kronor exkl. moms.

Det går även bra att hyra vår möteslokal per timma, vilket kan passa bra vid till exempel utvecklingssamtal, anställningsintervjuer och kundmöten, från 199 kronor per timma exkl. moms ( 3 timmar minimum).

Letar ni efter möjligheterna att avsluta konferensen med någon utöver det vanliga? Varför inte fullborda dagen med en avslappnande stund i vår bad & bastuavdelning och/eller avnjuta en vällagad middag helt ostört i vår matsal.

För offertförfrågan skicka e-post till info@hotellpilen.se eller ring 090-141460

 

Bad & Bastu.

Vår härliga Bad & Bastuavdelning går att reservera för sällskap av såväl hotellgäster som för gäster utifrån. Här hittar ni en bubbelpool och en bastu som båda rymmer ca 8 personer vardera samt en sittgrupp med sköna fåtöljer att koppla av i.

Prisexempel;

Grundpris för hyra av relaxen, upp till 10 personer 2500:-

Inför er bokning går det bra att låna vår kyl för att kunna ha egna kylda drycker till er vistelse då vi inte har någon servering.

Bad & Bastuavdelningen ingår inte i våra rumspriser utan måste bokas separat.

 

Kök & Matsal

En trappa ned i vår huvudbyggnad hittar ni kök & matsal. Här serverar vi dagligen vår nyttiga och näringsrika frukost. Vi serverar en traditionell svensk frukost där vi i möjligaste mån håller oss till lokala leverantörer.

På vardagar serveras frukosten mellan klockan 06,30-09,00

På lördagar, söndagar och helgdagar serveras frukosten mellan klockan 08,00-10,00

Om ni har bokat en konferens hos oss har vi här möjlighet att serverar fika, lunch och middag.

Vi har ingen daglig servering av måltider utöver frukost men vi tar gärna emot beställningar för sällskap, såväl från privata grupper som från företag. Naturligtvis hjälper vi även gärna till att boka bord hos någon av Umeås restauranger.

För offertförfrågan för sällskap skicka e-post till info@hotellpilen.se eller ring +46(0)90-14 14 60.

Hotell     Pilen Pilgatan 5, 903 31 Umeå     Tel. 090 - 14 14 60      Epost: info@hotellpilen.se